marți, 28 iunie 2011

Apă pentru elefanţi - Filmul


Am văzut sâmbătă şi filmul şi sincer nu mi-a plăcut. Pe cât m-a entuziasmat cartea, pe cât m-a lăsat rece filmul. E prost făcut pur şi simplu. Şi eu chiar credeam că Robert Pattinson are şanse să fie un actor ok, după ce l-am văzut în "Remember me", dar acum, sunt de părere că mai bine rămâne la filmele cu vampiri. Reese Witherspoon e genială de obicei, dar parcă de data aceasta a scârţâit puţin. Cred că din cauza lui Pattinson ( :)) ).

Sunt chiar dezamăgită. În special în scena în care este ucis August, ăsta, Jacob (Pattinson), parcă nu se chinuie suficient s-o salveze pe aia care moare acolo, la 5 metri de el. M-am enervat la culme. :))

Şi pentru cei care aţi lăudat filmul atât de mult, citiţi cartea. Vă veţi răzgândi! :)

Şi iniţial vroiam să-l văd la cinema. Am rămas cu 12 lei care o să îi folosesc în scopuri mai măreţe. Mulţumesc frumos.

Şi pentru cei care vreţi să vă certaţi cu mine după ce vedeţi acest post, vă chinuiţi degeaba. Tot la părerea mea rămân.


poza

2 comentarii:

  1. foarte bine! parerea ta,a ta sa fie. de parca ar rezolva careva ceva daca s-ar certa cu tine :)) mie mi-o placut,nu-mi plac si n-o sa-mi placa niciodata filmele facute dupa carti. laba trista! stii de ce ies asa anapoda filmele? pentru ca pur si simplu nu au cum sa cuprinda-ntr-o ora jumate/doua actiunea dintr-o carte de 200-300 de pagini. oricat de mult s-ar screme si s-ar forta :)) asa ca pe mine nu ma vor incanta niciodata filmele facute dupa vreo carte...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cartea are într-adevăr un farmec aparte, mi-a plăcut şi mie mai mult decât mă aşteptam, mai ales că se desfăşoară într-un cadru nu foarte des întâlnit. Cât despre film... :))) Robert Pattinson mai sclipeşte?

    RăspundețiȘtergere