luni, 19 ianuarie 2009

The truth beneath the rose


Ehh... Pukky continua sa faca din mine o persoana frustrata. Va veni si randul meu... dar pana atunci... poate te-ar interesa asta:

Give me strength to face the truth, the doubt within my soul
No longer I can justify the bloodshed in his name
Is it a sin to seek the truth, the truth beneath the rose?
Pray with me so I will find the gate to Heaven’s door.

[Within Temptation- The truth beneath the rose.]

Versuri?
Da, versuri... Versuri care imi rasuna in minte, iar ecoul ajunge pana in cel mai intunecat colt al sufletului meu, acel loc plin de rautate, acel loc care incerc sa il acopar cu petale de trandafir.

Give me strenght to face the truth, the doubt within my soul.

Adevar si indoiala? Cam mare contrastul, dar adevarul despre indoiala din sufletul nostru este greu de acceptat. Mereu ne indoim de cate ceva... de capacitatea noastra de a reusi ce ne propunem in special. Nu suntem niciodata 100% siguri pe noi.
De ce?
De ce atunci cand ne intaltam zambitori , cu sufletul deschis spre noi sentimente apare o urma de indoiala, care ne sfasaie aripile, ne sfasaie sperantele?
Si apoi iar ne trezim pe pamantul rece si umed...goi... inghetati, cu mainile strangand carnea ce vibreaza sub atingerea durerii...

Poate nu interpretez bine...poate tot ce am scris in aceste randuri sunt baliverne care nu au nici cea mai mica legatura cu aceste versuri.

The truth beneath the rose...

Trandafirul este un simbol... el este imaginea celor mai puternice sentimente: dragostea, prietenia, puritatea.

Puritatea? De ce zic despre puritate ca este un sentiment puternic daca il pierdem atat de usor? Tocmai aceea e ideea.
E puternic fiindca de cate ori cade se ridica. De cate ori il arunca cineva, stie sa ierte, sa ierte si sa imbratiseze pe altcineva, sa il ajute sa cunoasca inocenta.

Pentru a mia oara, incoerent, vag.

2 comentarii:

  1. nu stiai? sufletul canta frumos despre simtiri dureroase..asa e sufletul canta canta... in cazu tau canta din Within Temptation iar la altii poate canta din Florin Salam

    RăspundețiȘtergere
  2. Impresionant!!!! Within Temptation... ooo..daaa... :X:X

    RăspundețiȘtergere