marți, 22 martie 2011

22 martie.

Atenţie! Nu este un post extraordinar de interesant! Nu veţi găsi nimic artistic şi nimic ce poate fi neaparat înteles. E alegerea voastră dacă veţi continua cu lectura! Nu accept reclamaţii ulterioare! ;;)

Hmmm... am promis unei persoane foarte dragi mie că voi scrie postul acesta... Şi... sincer am emoţii. :)
22 martie 2011... astăzi... viaţa a intrat pe un făgaş banal ce nu aduce emoţii, trăiri, pasiune. Am devenit imună. Daaaaar... pe data de 22 martie 2008, situaţia era complet diferită.
Ce pot să spun? 22 martie 2008 a fost ZIUA în care m-am urcat în carusel. Aici a început cea mai frumoasa călătorie de care am avut parte în ultimii 18 ani...
Pe data de 22 martie 2008 am luat-o la dreapta pe drumul bătătorit... şi consider că am avut numai de câştigat. Am iubit, am suferit, am format prietenii, am destrămat prietenii, am visat cu ochii deschişi, am avut parte de primul sărut, am trecut peste, am şters numere de telefon, am trăit cu speranţa, am ascultat muzică, am scris în jurnale... mi-am trăit viaţa. Cum nu se putea mai bine!
Şi mi-e dor... şi e atât de plăcut să stau să mă gândesc şi nu pot să nu mă abţin să nu mă gândesc la toate câte au fost. Mi-e dor... de el, de ei, de ea, de mine.
Am spus-o şi am să o repet la infitit. Mi-aş da 15 ani din viaţă, să se repete perioada 22 martie 2008-27 iulie 2009. Aici a fost totul.
Mi se agaţă printre gânduri un "mulţumesc" fugitiv, dar din toată inima. Însă cui aş putea mulţumi? Tuturor... care au făcut parte în acea perioadă din viaţa mea. Toţi au contribuit într-o mică mare măsură la formarea celor mai frumoase amintiri.

Păcat tu Criss că nu mai am povestea cu uriaşul... Dar o mai caut si eventual dau un edit la post... aşa... de dragul vremurilor bune.

Poveşti de adormit Cristinuţe.

A fost o data ca niciodata...Intr'un taram uitat de lumea buna,o prea frumoasa printesa.Avea un par lung pana in pamant si ochii de un albastru intens.Ea iubea un print frumos si zvelt[de fapt era slabanog de cadeau hainele de pe el],iar acel print o iubea pe ea,insa dragostea lor nu a durat mult,deoarece printul avea un prieten foarte bun,mana sa dreapta,pe Movlu.Acesta vazand frumusetea printesei s'a indragostit nebuneste de ea si murea de gelozie de cate ori ea si printul se intalneau.Asa ca...pentru a'i desparti a facut o prapastie intre cei doi,deoarece era un vrajitor.

Mult timp au cautat printul si printesa o cale de a se reintalni,dar in zadar[puteau sa sara peste prapastie ca nu era asa de lata,dar nah].Printesa avea o prietena foarte buna,pe zana Cristinuta.Aceasta vazand ca prietena ei este foarte trista a trecut in zbor prapastia,l'a luat pe printz de urechi si l'a dus pana la cel mai apropiat pod si cu o voce duioasa[de fapt a urlat,dar nu trebuie sa speriem copii] i'a spus:

"Ia mha prostule p'aci se trece!"

Cand a ajuns la capatul podului [a facut 2 pasi] a dat peste un urias cu un singur ochi.Acesta avea o mare dilema: nu stia cu care picior sa mearga in fatza,cu dreptu sau cu stangu.

Au inceput printu si uriasu sa se bata ca sa vada care sa treaca podu.Si s'au batut ei ce s'au batut [cu pauzele de tigara de cate 10 minute] si si'au dat seama ca sunt la fel de puternici si nu va invinge nici unul asa ca uriasu s'a dat un pas in spate si l'a lasat pe print sa treaca[putea trece oricum pe langa el la cat era de slabanog,dar unde ar mai fi fost suspansu?].

Acolo s'a intalnit cu printesa si erau foarte fericiti ca s'au reintalnit.Insa a aparut Movlu care i'a spus ca o vrea doar pt el.Atunci printesa ia explicat frumos [dupa ce i'a dat cu o piatra in cap] ca ea il iubeste pe print si ca nu va fi niciodata fericita alaturi de el.La auzul acestor cuvinte Movlu a inceput sa tipe si a explodat.

Printul si printesa au trait fericiti pana la adanci batraneti,iar zana Cristinuta i'a explicat la urias ca cel mai bine e sa inceapa ziua cu dreptul si au trecut impreuna podul si au trait si ei fericiti pana la adanci batraneti.

2 comentarii:

  1. >:D<>:D<>:D< ai scris foarte frumooooos :(
    pacat ca nu mai putem sa traim inca o data vremurile alea !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce tare-i povestea :))
    :X

    RăspundețiȘtergere