miercuri, 26 ianuarie 2011

Haine vintage.

Ţinând cont de faptul că blogul meu s-a extins pe o rază mai mare de subiecte, a venit timpul să discutăm puţin şi despre modă. Sezonul acesta se poartă hainele vintage, iar jeanşii evazaţi sunt un must-have.



Dar, înainte de toate, probabil ar trebui să explic ce sunt hainele vintage. Cuvântul "vintage" se foloseşte pentru hainele ce se purtau în anii 1970-1980, deşi termenul exact înseamnă " orice produs care aparţine perioadei 1920-1960". Deci, vintage sugerează o modă clasică, ce îţi evidenţează feminitatea fără a fi nevoită să porţi haine extraordinar de scumpe, elegante sau mulate.







Jeanşii evazaţi sunt pe locul 2 la favoriţi în America, şi, ce-i drept, oferă multe avantaje. O pereche de pantaloni evazaţi creează iluzia unor picioare lungi, iar dacă sunt cu talie înaltă, cu atât mai bine! Te vor face mai suplă şi vor evidenţia şoldurile. Aceştia merg de minune în combinaţie cu topuri din materiale uşoare (înflorate pentru un look mai draguţ ;x) şi bijuterii nude (culoare asemănătoare cu cea a pielii).



Sfat: dacă sunt haine de sezon, înseamnă că magazinele mari, de renume (şi scumpe de asemenea) vor fi înţesate de ele. Nu vă lăsaţi păcălite să lăsaţi la casă 200 de RON pentru două articole vestimentare. Optaţi pentru nişte second-uri. Veţi găsi o grămadă de haine drăguţe acolo. Trebuie doar să căutaţi bine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu