marți, 26 iulie 2011

Pentru Anonim.


Scriu acest post în legătură cu un comentariu care l-am primit recent, la postarea anterioară, adică aceasta şi este vorba despre următorul:

Anonim spunea...

I hope you die :*
26 iulie 2011, 00:50

Şi acum... când am citit acest comentariu, am fost puţin şocată, dar apoi am stat şi am cugetat şi mi-am amintit de un alt post care l-am scris cu ceva timp în urmă, şi anume acesta.

Îmi place mult faptul că deşi persoana respectivă mă invidiază/urăşte atât de tare încât să îşi dorească să mor, totuşi îmi citeşte blogul. Asta mi-a plăcut.

Totuşi, ce nu înţeleg eu, e că de ce nu a avut curajul să îşi publice numele. Dacă tot nu mă place, ce contează dacă ştiu cine e? Nu e o persoană pe care să n-o cunosc, asta e sigur, deoarece e de la mine din oraş (care este suficient de minuscul încât să cunoşti aproape pe toată lumea).

Şi... dragă Anonim, ca să îţi dau încă un motiv să fierbi în acest suc al invidiei, azi am primit rezultatul de la testul Cambridge şi a fost şi unul pozitiv. Sper că data viitoare când vei veni cu astfel de urări, să ai curajul şi bunul simţ să te semnezi.

A, da... şi ti-am şi răspuns la comentariu.

Cu sinceritate,

BT


Poza

7 comentarii:

  1. Felicitarii pentru Cambridgeee >:D< ..si..cum am zis , invidia ii mare,la fel cum Gradina Domnului ii de asemenea mare 8-| ..You should say out loud :I don't give a fuck ! \m/ .big kiss :* .

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) nu te lua dupa anonimi :-j nu stiu ce vb

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos i-ai zis-o! :D Felicitari pentru testul Cambridge!!!!

    uite, pentru anonim: "look at me and look at you now tell me who is jealous of who?" Hi hi hi ;))

    Te pup si nu baga in seama:-j

    RăspundețiȘtergere
  4. ce ma enerveaza astia cu mesaje anonime. adica daca ai un punct de vedere, daca ai impresia ca ar fi corect ar trebui sa ai si curajul sa il sustii, nu?
    oricum, un om inteligent ti-ar zice ce nu ii place la tine nu ar spune propozitii d-astea stupide si inutile.
    bravo pentru cambridge si bravo si din partea mamei:))>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. uau, si mie mi s-a intamplat exact acelasi lucru cu un comentariu anonim si foarte rautacios..btw, si eu am primit rezultat la cambridge tot afirmativ asa ca felicitari noua:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu pana acum nu am mai patit, dar nu m-a deranjat, de aia am scris postul, sa arat ca tot eu sunt la putere :)) Ca puteam sa sterg commentu, ceea ce ar fi insemnat ca ma deranjeaza, eu insa sunt foarte mandra!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am un anonim care imi comenteaza pe blog uneori,lasa impresia sa stie cate ceva despre mine dar nu reusesc sa imi dau seama cine este.Si e frustrant

    RăspundețiȘtergere