duminică, 15 mai 2011

La râul Piedra am şezut şi-am plâns.


La râul Piedra am şezut şi-am plâns.

de Paulo Coelho.


Dacă tu crezi oricât de puţin că dragostea adevărată există, atunci pune mâna şi citeşte cartea asta! Nu, nu o citi. Simte-o!

Vezi o altă perspectivă, despre ce înseamnă dragoste, credinţă, suferinţă. Toate acestea nu se referă doar la trupurile şi minţile noastre, ci la suflet.

Tu ai renunţa la visul tău, la ceea ce te-a definit aproape toată viaţa, pentru iubire? Tu ţi-a da seama când ai întâlnit dragostea adevărată? Ai şti s-o apreciezi? Ai şti să îi mulţumeşt lui Dumnezeu pentru ea?

Citeşte cartea şi gândeşte-te bine.

Doi oameni se iubesc de când se ştiu, fără să realizeze. Destinul îi reuneşte după unsprezece ani de la despărţirea lor, iar abia atunci dragostea lor înfloreşte. Şi nu e o luptă uşoară!

"Legenda povesteşte că tot ce cade în apele acestui râu -frunzele, insectele, penele păsărilor - se preschimbă în pietrele din albia lui-

"Fie ca lacrimile mele să-mi curgă atât de mult, încât iubitul meu să nu ştie niciodată că într-o zi am plâns pentru el."

"Fericirea e uneori o binecuvântare - dar de obicei e o cucerire."

"Mă aflam acolo fiindcă - dintr-o data - viaţa m-a abandonat Vieţii."

"Pentru că de mult am luptat cu inima mea şi mi-am învins-o."

7 comentarii:

  1. Ce interesanta e:) Sa vad cum imi fac timp sa o citesc:X
    O zi buna:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Bianca:)...stiu ca nu am mai vb de mult si poate ca nici nu-ti mai amintesti de mine.Sau poate file din viata iti spune ceva:).Vroiam sa vad ce mai faci:)salutari si pupici.:*:*:

    RăspundețiȘtergere
  3. cateva zile. totul se petrece in cateva zile. si vietile se schimba.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ C.L.M sa iti faci timp! merita!
    @ raul da... cateva zile! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. da...tot bianca ma cheama.:)Imi pare rau ca am disparut asa in ceata.Nu am mai avut timp deloc pt blog.Si fie vorba intre noi nici inspiratie nu am mai avut.Insa vreau sa recuperez timpul pierdut.Si tu chiar erai o persoana cu care tineam legatura(cel putin pe blog):)

    RăspundețiȘtergere