luni, 23 mai 2011

Apocalipsa.


Aşadar, mă aflu la două zile după Apocalipsă şi încă respir destul de bine. Mulţumesc.

Şi pentru cei care nu ştiţi, noi trebuia să murim în 21 mai, la ora 18:00, ora Americii.

Oamenii sunt proşti, acesta este adevărul. Unii mai mult, alţii mai puţin. În prima categorie pot spune că se încadrează Harold Camping, ultimul care a prezis acest minunat sfârşit al lumii. Desigur, tot în prima categorie pot fi situaţi şi oamenii care l-au crezut.

Totuşi, îl admir pe acel preot care a vorbit la televizor (nu îmi amintesc cum îl cheamă, eu am văzut toată tărăşenia fugitiv, pe Kanal D) şi a spus că nimeni nu poate prezice Apocalipsa, adică a doua venire a lui Iisus.

Închideţi televizoarele alea. Nu fac decât să ne strice de cap.

Putem să mai şi gândim puţin?

4 comentarii:

  1. :)) nu ai obs ca de vreo cateva luni bune doar despre asa ceva se vorbeste? de parca daca afli in 3 ore o sa te caiesti cat pentru o viata intreaga. cand o veni cand va fi sa fie fiecare o sa faca ce are de facut. ce faceau dacii in anul in care s-a nascut Iisus? se bateau cu romanii. stiau ei ca se va naste cine se va naste? noooo. asa ca... am sa innebunesc datorita astora de la tv!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am observat, fiindcă nu deschid televizorul, decât să mă uit la desene animate. Atunci am fost în vizită la cineva şi erau ştiri, aşa am aflat. Altfel... putea să treacă apocalipsa fără să ştiu nimic :))
    Dar totuşi mi-am luat azi ziarul şi m-am mai pus la curent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai ca dupa aia cica a venit si a zis ca de fapt s-a amanat pentru octombrie:))deci murim si in octombrie si in 2012 si mai gaasesc ei cateva date din astea ori de apocalipsa, ori de cutremure devastatoare sau poate se hotarasc sa aduca si un tsunami, cine stie?:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Melissa: bine ar fi daca prostia ar ucide :))

    RăspundețiȘtergere