vineri, 4 septembrie 2009

Dezordinea.


Eu sunt o persoană dezordonată, duc o viaţă dezordonată. Aş putea să zic că sunt un boem, dar mă rezum în a spune că sunt pur şi simplu dezordonată.
Nu sunt genul de persoană care să se asigure că totul este la locul lui înainte să ies din casă. Nu o fac intenţionat, dar pur şi simplu personalitatea mea aeriană nu îmi permite să am grijă de lucrurile mele. Viaţa mea este o continuă căutare a bluzei mov, sau a cercelului în forma de fluture.
Şi asta nu e tot! Nu doar că uit unde am pus obiectele, dar uit şi unde am pus persoanele. Cum? Simplu... Uit nume, uit cine mi-a dat o carte, uit unde am cunoscut pe cineva. Întârziu la întâlniri, dar totuşi zâmbesc când ajung acolo [încerc să fac pe inocenta].
Dar hey! Nu am regretat nici o clipă că sunt dezordonată! Altfel... care ar fi farmecul vieţii? Ce motiv aş avea să mă trezesc mai devreme cu 10 minute, dacă nu ar trebui să caut perechea de şosete pufoase care am visat că o s-o port? Ce motiv aş avea să râd pentru că am prins trenul chiar cu 5 secunde înainte de a pleca, doar pentru că nu îmi găseam carnetul de note? Unde ar fi distracţia de a scoate toate cărţile din dulap, doar pentru a-mi căuta cartea de chimie care rămase în ghiozdan de ora trecută?
Aş putea găsi o mie de motive pentru care îmi place să fiu dezordonată şi probabil că doar vreo 3 pentru care să fiu ordonată.
Defectele fac parte din personalitatea noastră şi poate că pentru ele suntem iubiţi, de cele mai multe ori.
Nu vă fie ruşine să fiţi dezordonaţi! E pur şi simplu... minunat!

16 comentarii:

  1. e prea tare .:)
    te pricepi ;):x

    RăspundețiȘtergere
  2. Haha By` ! :X
    Ai dreptatee !! >:D<
    Te iubessc !
    La naibe , fetelor sa fim rebele !! =]]]

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci ce taree :x
    Bravo Bya :>
    >:DDD<

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult... :))

    Da astia anonimi... care sunteti? :-s

    RăspundețiȘtergere
  5. frumos articol:)) si eu sunt dezordonata:D
    asta e...nu poti fii cu toate:)):p

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte frumos te pricepi de minune as fi vrut sa te cunosc LIVE :x :x si inca vreau :* ce pot sa zic mie imi placi si fara sa scri romane despre tine.... te plac ptr ceea ce esti :*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. "nde ar fi distracţia de a scoate toate cărţile din dulap, doar pentru a-mi căuta cartea de chimie care rămase în ghiozdan de ora trecută?"

    esti nebuna =\ .
    8348.


    n1 hyperion .
    xoxo muah muah . 'gah.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu obisnuiam sa imi tin toate manualele in ghiozdan, si sa le port zilnic cu mine, ca sa ma asigur ca nu uit ceva. Si cand am sesizat ca sunt prea grele si nu are rost sa car aiurea pe zapada, le-am scos [desi era funny sa trantesc ghiozdanu cu pietre langa masina fiindca era prea greu si sa ma foiesc pe intuneric, cantand loud mucker complex]. Bineinteles, apoi de fiecare data uitam cate ceva.
    Partea buna e ca imediat cum a aflat mama ca mereu imi uit cate ceva, ea imi face ghiozdanu, in timp ce eu trancan despre un film sau stau cu castile in urechi si ascult muzica.
    Ma bazez pe chestia: las ca de-aia e mama.
    Plus ca, mai degraba m-as lauda ca-s dezordonata decat ca sunt o fiinta ordonata. Ma simt.. mai speciala asa XD.

    RăspundețiȘtergere
  9. Exact cum ai spus si tu, aceste mici chichituri, daca le pot numi asa, ne fac speciali, ne fac sa fim noi :)

    RăspundețiȘtergere
  10. "Unde ar fi distracţia de a scoate toate cărţile din dulap, doar pentru a-mi căuta cartea de chimie care rămase în ghiozdan de ora trecută?"Ah,de cate ori mi s'a intamplat.pfff:))
    DA,RECUNOSC,SUNT DEZORDONATA!si ce?:))

    RăspundețiȘtergere
  11. nu deloc. :)
    cativa mi-au spus "multumesc ca mi-ai amintit." deci pare un raspuns negativ la intrebarea pe care am puso eu. deci nu prea si-au mai amintit..si imi pare rau.
    dar ma simt bine ca le-am amintit.
    daca vrei sa urmezi postarea mea, atunci mult succes. ma bucur ca tia placut ideea.

    app: frumos skin :x

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu ma supar deloc. Ma bucur ca tia placut ideea. si daca vrei sa o urmezi atunci mult succes.
    Unii dintre ei mi-au spus "multumesc ca mi-ai amintit"...deci e ca un raspuns negativ la intrebarea mea. si imi pare rau. dar intr-un fel imi pare bine ca am putut sa le aduc aminte.



    app: frumos skin:X

    RăspundețiȘtergere
  13. Dezordine spui...suntem fete nu-i asa :-" de ce i-am acuza pe Ei ca isi lasa sosetele langa canapea, daca si noi facem un lucru cat de cat asemanator.
    Sunt de parere ca atunci cand aceasta dezordine are o limita e bine...sa nu depaseasca limita normalului caci apoi am pus-o :D

    Toata dezordinea mea are o ordine, stiu unde este bluzita albastra fara ca aceste hainele sa fie aranjate dupa criterii prestabilite.

    RăspundețiȘtergere
  14. app id-ul tau este in proportie de 80% asemanator cu al meu... :D

    RăspundețiȘtergere
  15. dar cata dreptate ai :))
    "Nu vă fie ruşine să fiţi dezordonaţi! E pur şi simplu... minunat!"
    :X

    RăspundețiȘtergere