duminică, 6 septembrie 2009

Îţi aminteşti?


Te... la tine cel mai uşor ar fi să te întreb: îţi aminteşti vara lui 2008? Câte s-au întâmplat atunci... Câte zâmbete, câte lacrimi... şi cel mai important... cât timp pentrecut împreună? Dar asta nu e tot... ce zici de spagheta care a alunecat pe canalizare? De fapt, cred că au fost mai multe... sau cum trăgeam de cărucior în Mall şi soră-ta se făcea că nu ne cunoaşte? Sau cum te lipeai de perete ca să nu mă urc noaptea peste tine? Coste... tu îţi vei aminti mereu, aşa-i? Oricât de proastă e memoria ta?

Micuţă creatura entuziastă... 22 martie... remember? Îţi aminteşti când a fugit musca după tine? Sau când s-a deschis uşa de la cimitir? Îţi aminteşti când m-a sunat mama şi noi eram în centru şi i-am închis telefonu în nas? Sau când ai dormit la mine şi ne-a închis fratemeu afară ca să îi căutăm paianjenul? Dansul noaptea in parc? Crenwuştii de la ora 3? Prinţul şi uriaşul? Criss ... îţi aminteşti că eram inseparabile?

Pss! Psss! Tipa? Îţi aminteşti de bancul nostru cu cimitiru? Da de bătaia din sala de sport? Îţi aminteşti de calu care era să ne calce, sau când am vărsat sucu pentru că l-am văzut pe unchiuto când am fugit de la chimie? Sau când ne plimbam cu cartonu în braţe ca să nu ne vadă dirigu? Ştii câte urechi are o găină? 12 bă, 12!!! Ce zici de prânzul nostru romantic sau de treningurile noastre gri care erau la fel. Dar de pauzele petrecute cu mâna întinsă şi cu veşnica frază : "Îmi împrumuţi un leu?" Ade... ce faci? Ce fac?!

Vlad... Chiar dacă amintirile noastre sunt doar pe cale de a fi formate, trebuie să recunoşti că există momente memorabile. Cum te enerva când ziceam "bună", sau alea 5 ore la stadion. Vibratu. Fanta Madness... Boscheţii aia prin care era să te pierzi şi unde am călcat în toate gropile. Pescăruşu care ai vrut să îl arunci? Cum mi-ai închis telefonu în nas ( măcar ai zis "pa" înainte...), sau cum ai încercat o seară întreagă să mă stresezi? Îţi aminteşti că nu m-ai stresat?

Pe tine nu ştiu dacă ar trebui să te întreb fiindcă... sunt atât de sigură că nu îţi aminteşti, dar totuşi încerc. Îţi aminteşti de prima seară când am început să vorbim? Nu ne-am mai putut opri... îţi aminteşti apoi cât te-am bătut la cap să mă laşi să te muşc? Îţi aminteşti cum te-am sucit şi învârtit până m-ai întrebat şi eu ţi-am zis că mai vedem? Dar serile pe bancă? Dar sucu de soc? Dar atunci când am început să plâng şi nu ştiai cum să reacţionezi? Sau când ţi-a luat taică-to cartela că ai făcut cost vorbind cu mine, sau bobocul de trandafir, sau cât de tare mă enervai când îmi ziceai "bobocel"? Alex... îţi mai aminteşti de mine?

De câte ori am împărţit banca în două...? de câte ori nu am avut cu ce scrie sau cu ce trage o linie? De câte ori am stat şi am râs că nu ştiam ce să scriem? Îţi aminteşti când am suflat şi m-a ascultat profa de bio? Sau când am vrut să bag fiţuica în gura la geogra? Roxy... îţi aminteşti dunga de pe geam?

Cred că aici e nevoie doar de ceva scurt: prieteni.ro. Îţi aminteşti că ţi-am dat idu meu de ziua ta? Îţi aminteşti că vorbeam non-stop? Dar că nu m-am putut abţine să nu sar să te sufoc cu îmbrăţişări când te-am văzut prima dată? Dar când am stat amândoi în pat? Îţi aminteşti Frăţiorule? Că e una dintre cele mai frumoase amintiri ale mele...


Fatooo!! Ne-am cunoscut în ianuarie, ianuarie. Te-ai îndrăgostit de mine, de mine. Apoi şi eu de tine, de tine. Şi am rămas aşa... nedespărţite după atâtea certuri. Eva mea proprie şi personală. Do you remember?

Când am vorbit prima oară... nu am făcut decât să ne certăm. Dupa aia... am început să ţinem unu la altu şi chiar dacă suntem doi oameni bătuţi în cap, nu putem unu fără altu. Îţi aminteşti orele noastre petrecute la telefon? Dar de câte ori m-am supărat... de câte ori te-ai supărat. Măi Rocky... suntem doi supărăcioşi.

Iulie 2009. O zi cu Erca. Îţi aminteşti că ne-am iubit din prima clipă? Îţi aminteşti cât vorbeam? Cât de multe doream să ne vedem? Iubi dubi, dar brăţara noastră?

A nins de ziua mea... îţi aminteşti cât mi-am dorit asta? Îţi aminteşti ce mi-ai răspuns când te-am întrebat dacă pot să te pup? Îţi aminteşti cum râdea Vadim de noi? Îţi aminteşti cum comentai când vroiam să mergem de mână? SenZz... îţi aminteşti că I used to 5683 968?

Bomboanele alea de ciocolată din Italia. Cabana fagului. Cât am râs. Câte bomboane am cerut. Cât ne-am stresat cu ungurii. Sau cu "the others". Ne-am supărat una pe alta până te-am sunat şi am început să plâng. Sumyyyy!!! Ai o problemă. Avem o problemă.

Ralu... cum e cu concertul Voltaj? Cu Luci şi cu Sorinelu? Cu Radu şi cu delfinii care arată ca pescăruşii? Cum ai fugit cu cheile când te-am muşcat?

Sticla s-a căţărat, am râs, am spus poveşti de groază la care am râs şi am jucat Mario în disperare. Melqule... eşti o emo manelistă ;x

Şi TU, normal că rămâneai la sfârşit... aş avea un milion de întrebări să îţi pun... dar cred că mă rezum la două: îţi aminteşti cât te iubeam? Îţi aminteşti că şi tu mă iubeai?


(Acest post cel mai probabil urmează să fie completat. :) )

9 comentarii:

 1. imi amintesc ...
  winterfesh . iti amintesti ?
  iti amintesti prima data cand ne-am certat ? am inceput sa tremur .. nu stiam ce sa fac . era 1-2 noaptea .
  da' de batman iti amintesti ?
  iti amintesti de baba nebuna din tramvai ?
  de prostu' ala de la scara ?
  iti amintesti cat de mult ne-am plimat , din greseala ? =)
  iti amintesti ca era sa treci pe langa mine ? x(

  i used to 5683 968 too , and i still do but ... not like tht .
  miss you .

  RăspundețiȘtergere
 2. sigur ca`mi amintesc :| ce muult e deatunci ..
  dar totushi :)) noaptea aia .. mi`o amintesc PERFECT... pana si momentul in care am izbucnit in ras .. knd mi`ai zis cine e uriasu cu un singur ochi :)) sau .. care era dilema lor =))
  ;;)

  RăspundețiȘtergere
 3. da.bratara noastra. si cat am ras ca idioatele in mare. si cum mi-ai imprimutat costumul tau de baie.si cum mi-a cazut sutienul in apa cand saream in sus ca nebunele. si cum faceam baloane. si am stat toti 3 pe un prosop.si am facut poze.si am cautat inimioara pt bratara si nu aveau.
  n-am sa uit.

  RăspundețiȘtergere
 4. voltaj voltaj, dar lasatio pe bya sa fuga printre multime;))
  :*:*:*:*

  RăspundețiȘtergere
 5. vaai:xce draguta esti:X:X
  te iubesc.
  nici nu ma gandeam ca o sa scrii despre mine
  meersi>:D<:X

  melis.

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte fain ceea ce ai scris. Daca nu te superi, cred ca voi scrie si eu despre prietenii mei, ceva in genu` in care ai scris tu.
  Ai grija de prietenii tai si de tine !:*

  RăspundețiȘtergere
 7. Când am vorbit prima oară... nu am făcut decât să ne certăm. Dupa aia... am început să ţinem unu la altu şi chiar dacă suntem doi oameni bătuţi în cap, nu putem unu fără altu. Îţi aminteşti orele noastre petrecute la telefon? Dar de câte ori m-am supărat... de câte ori te-ai supărat. Măi Rocky... suntem doi supărăcioşi.

  esti numai una !!! :X

  RăspundețiȘtergere
 8. Ce amintiri frumoase By' :x
  Eu t ador!!:x

  RăspundețiȘtergere