sâmbătă, 2 martie 2013

Concurența ar trebui să fie constructivă.

Sunt perfect de acord că trebuie să existe concurență, altfel nu am reuși să ne depășim limitele, dar, de la concurență la invidie și răutate e doar un pas mic. Să dau un exemplu. Eu, ca și o scriitoare wannabe, mă bucur când văd oameni din generația mea, care scriu, fiindcă mă motivează și le citesc cu drag creațiile. Nu spun că toți scriu extraordinar, dar pentru ce îmi place și pentru ce nu îmi place pot aduce argumente.
Sunt însă unii oameni care critică inutil și ”pur și simplu nu le place” fără să fie capabili să spună de ce. Nu mă refer aici strict la scriitori.
Și din câte am observat, printre fotografi există mai multă invidie și răutate. Părerea mea :-? Preferă să spună ”pozele mele sunt mai faine”, eventual să arunce cu noroi în altul, în loc să încerce să muncească mai mult, să treacă la nivelul următor.
Concurența ar trebui să fie constructivă!

8 comentarii:

  1. i wolud like to shit on these people.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Nu se arunca cu pietre decat in pomul cu fructe."

    RăspundețiȘtergere
  3. Bianca - nu se merita :))
    Holy Sinner - adevar graiesti :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Oamenii sunt răi, concureţa e uneori p viaţă şi pe moarte...

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt total de acord cu tine. Chiar mă uitam zilele astea la cât de răi pot fi oamenii fără să aducă vreun argument în favoarea a ceea ce spun. Sunt chiar indignată că în absolut toate domeniile trebuie să existe minunatele persoane care grăiesc atâtea porcării cât se poate despre munca altora fără să se uite la propria-şi persoană. Chiar sunt indignată, trebuia s-o spun undeva şi am găsit un post prielnic. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Concurenţă, invidie...
    Cine mai face diferenţa ?
    Să moară şi capra vecinului cum s-ar zice. Să-i pice hostu că prea scrie bine, să-i crape obiectivu ca prea scoate poze bune....

    RăspundețiȘtergere