joi, 18 octombrie 2012

E ”bini di tăt”!

Tot omul are o limită! Și cred că de a mea s-a trecut de mult!
Mă scoate din sărite cum la noi tot timpul trebuie să fie câte un trend. Pe bune. A fost vremea cu RObotzii, care a trecut (mă... măcar erau cât de cât amuzanți) și totuși încă auzi câte o glumă din aia răsuflată gen ”dulce ca o savarină”, a fostu trendu cu ”Vara nu dorm” de pe Facebook toată lumea povestea de ”Adormirea lui Connect-R și nici acum nu se termină!
Iar acum.... ACUM e în vogă Karie, Skizzo Skillz Pavel Stratan - Bini Di Tăt. Pur și simplu am obosit să văd pe net sau să aud pe stradă, sintagma ”bini di tăt” care mai are puțin și ajunge semn de punctuație!
Am ascultat și eu melodia care sincer, mi se pare un .... nu găsesc un cuvât suficient de urât ca să mă exprim, la fel ca și ”Minim doi” și alte idioțenii pe care le-am auzit în ultima vreme.
Nu avem ce face... așa-i la noi... e nevoie de un trend de care toți să abuzăm, ca să fim mai grozavi, că doar... ce naiba? Suntem oameni extraordinari, de la ăla care nu știe scrie, la ăla care scuipă la tot pasu, toată lumea dă pe afară de inteligență și trebuie să fie grozav!
Da mai continuăm mult cu efectu ăsta de turmă și cu trendurile astea idioate?

8 comentarii:

  1. eu nu am auzit-o niciodata pana acum:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea e bini di tat. E nasol rau. E nasol ca e un efect de turma.
    Treaba buna e ca mai sunt oameni care nu se "supun" trendurilor astora.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh. +1
    A vrut o colega sa imi dea melodia asta sa o ascult intr-o zi, dar am respins-o instantaneu, dupa vreo 3 secunde. Da-le naibii de trenduri. Prefer sa ascult demo-uri de acum 100 de ani cu calitate de 92 kbps de la Kara's Flowers.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bianca Badea: ai fost salvata inseamna ca :))
    Gabi: Daaaa, mai sunt, mai sunt, dar din ce in ce mai putini. A,daaa... mi-am amintit si de treaba aia cu Call me maybe. Moooor incet
    Alice: Foarte bine! Te sustin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa mine, porcariile astea sonore gen Bini di tat sunt facute pentru pustanii care vor sa arate ca vai, ce populari si cate drepturi de "fitze" au ei.
    Pentru aia care traiesc in superficialitate si se mandresc cu asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Sunt Claudia! Da si eu m-am m-am m-am.... am inebunit toti copii (sa le zic asa) m-au tampit cu Minim doi, Bini di tat, VARA NU DORM (MAI ALES), si aceste trenduri... mi se par chiar... pfff nu stiu nu imi vin cuvine in minte la cat de...sunt. Si ce mai e si cu hainele.... eeee .... ce poveste!? Ca nu ii sta mulati blugii... Ma cam enerveaza astfel de "fitze". Rar gasesti oameni care , care , ... sa te accepte asa cum esti!

    RăspundețiȘtergere
  7. addaspecial: ai perfecta dreptate cu superficialitatea. Gandeste-te ca nu ai cine stie ce subintelesuri ascunse sa gasesti in astfel de melodii, nici nu transmit niciun fel de emotie.
    Claudia Burcea: Buna Claudia :)) Asa e lumea, mereu oamenii vor vrea sa ne schimbe, iar dupa ce ne-au schimbat, nu ne mai vor...

    RăspundețiȘtergere