duminică, 2 mai 2010

Scrie-ţi sufletul pe foaie!


Scrie-i o scrisoare de dragoste pe placul ei! Cum îi place? Tu ştii mai bine decât oricine, dar probabil că în cazul ei, ai impresia că nu ştii nimic! Nu începe cu clasicul "draga mea", mai bine scrie "Hey, micuţo"! Nu îi spune motivul pentru care îi scrii! Spune-i doar că vroiai să se chinuie să îţi înţeleagă scrisul! Nu te emoţiona! Comportă-te pe hârtie la fel cum te comporţi când eşti în faţa ei! Fii rece, atent, fă-o să râdă! 

Imaginează-ţi cum ar citi scrisoarea, stând întinsă pe pat şi dând din picioare, cu un zâmbet larg pe faţă! Fă-i o descriere completă! O să râdă şi o să îşi schimbe poziţia. Doar nu ai vrea să-ţi dea dreptate...

Nu-i spune că o placi... o să se supere. Mai bine zi că îţi place cum îşi pune mâna la gură când râde, sau cum îşi plimbă degetele pe gâtul tău când vrea să te enerveze. 

Nu-i spune că o iubeşti, căci o să arunce scrisoarea. Spune-i că ai vrea să îi faci o poză în cel mai prost moment al ei. Fiindcă atunci ţi s-ar părea că e ea, naturală, fără nicio mască. 

Mărturiseşte-i că adori cum tresare când te joci în părul ei şi că te uiţi mereu la ea pe furiş, fiindcă e atât de simpatică atunci când nu e atentă. 

Sau cel mai simplu... scrie-ţi sufletul pe foaie. Atunci te va iubi mai mult decât te iubeşte deja. Ce? Nu ştiai, da... te iubeşte. Dar nu-i spune că ştii! Nu îi place să fie cu garda jos.

Scrie-ţi sufletul pe foaie!

5 comentarii:

  1. O astfel de ea e minune. Unde le-a ascuns Dumnezeu. I-as cere si eu o minune.

    [foarte frumos scris...]

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai... una a scris randurile de mai sus :))

    Restu... nu stiu unde sunt... nici eu n`am prea intalnit :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu le-a ascuns :D doar sunt rare....

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi dau seama ca una din acele minuni a scris mai sus:P

    Da ma refeream la cele pe car ei le pot cere la Doamne Doamne :))

    RăspundețiȘtergere