sâmbătă, 7 decembrie 2013

M-am ”reprofilat”.

Am hotărât să mă reprofilez. Nu, nu îmi schimb facultatea și nici
orientările... Doar că îmi revizuiesc atitudinea. Nu voi înceta să mă port frumos cu toată lumea, în schimb voi înceta să trag de oameni, să mențin prietenii care n-au fost să fie, sau să mă chinui să nu pierd persoane... sau să încerc să fac alte persoane să se întoarcă la mine.
Nu. Nu mai fac așa. Cine vrea să rămână, rămâne, iubește, iartă... Cine vrea să-mi fie alături nu are un interes și nu se așteaptă la rugăminți pentru a-mi rămâne aproape. Consider că în momentul de față, doar cine trebuie este aproape de sufletul meu. Și cine dorește să plece... este poftit afară, fără alte insistențe. :)
Exact. Plecați! Vor rămâne doar cei vrednici... 

4 comentarii:

  1. stai linistita, cei ce vor ramane, sunt cei la care te astepti mai putin, viata te va invata acest lucru...o sa vezi ca fiecare om trece la un nivel superior abia cand nu mai are nevoie de multi sau nimeni in jurul lui...o sa iti dai seama ca ai ajuns la apogeu, atunci cand vei putea spune, "Imi sunt de ajuns eu , nimeni nu ma poate orpi din a-mi realiza visele, su nu am nevoie de nimeni care sa ma ajute, ca mai apoi sa imi scoata ochii ca m-a ajutat"!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Egoism.
    Putin, nu strica la nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos blogu, e frumos prin faptul ca poti sa spui tot ceea ce ai pe suflet aici vorbesti cu inima bv tie tine.o tot asa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos blog, direct, sincer... Felicitari!

    RăspundețiȘtergere