duminică, 20 mai 2012

Oameni.


Eu pur și simplu nu pot să îmi dau seama cum pot fi oamenii, în 2012, atât de necivilizați!!! Mă enervează extraordinar de multe lucruri, probabil fiindcă nu le înțeleg, dar ce mă enervează în ultima vreme la culme, sunt două lucruri:

1. Urăsc să mă duc la liceu la baie, să intru într-o cabina d-aia de wc și să nu fie trasă apa, să fie urme de picioare pe wc, să fie absorbante folosite aruncate pur și simplu în coș și să fie ușa mânjită cu sânge de la menstruație. Îți trece orice nevoie când intri acolo... și când mă gândesc că e o baie de FETE și fetele sunt atât de scârboase și necivilizate, îmi vine să mă duc la Polul Nord sau undeva unde-s extrem de puțini oameni.

Deci, treaba stă în felul următor. După ce folosești toaleta, ori apeși pe buton, ori tragi de ața aia (depinde de caz). Știu că pentru o fată nu-i deloc indicat să se așeze pe wc, dar nu-i nevoie nici să se cațere cu picioarele pe el (nici nu prea îmi dau seama cum fac acest lucru). Absorbantul se învelește într-un șervețel (sau două!) și abia apoi se aruncă la coș. Și NICIODATĂ, repet: NICIODATĂ!!! Nu murdărești ușa de la wc. Cu NIMIC!!!


2. Alt lucru care mă enervează la culme: sună cineva pe fix și o caută, spre exemplu, pe mama.

Eu: Alo?

Persoana: Doamna Adriana?

Eu: Nu.

Persoana: dar cine e?

Mi se pare pur și simplu absurd să suni la mine acasă și să întrebi cine e la telefon. Dacă suni, te prezinți, apoi ceri cu cine dorești să discuți!

Sau alt caz:

Persoana: Aș dori cu domul Dorin.

Eu: Cine îl caută?

Persoana: Un prieten.

Daaaa. n-am ce spune, s-a restrâns aria de căutare extraordinar de puțin.

Pur și simplu oameni necivilizați, iar pentru mine, necivilizat merge mână în mână cu prost!

Este o carte foarte simpatică, intitulată ”Codul bunelor maniere.” Ar trebui să fie următoarea carte ca importanță, după Biblie.

Nu vreau să fiu ipocrită și să spun că respect tot ce scrie acolo, dar respect suficient de mult încât să nu mă simt prost față de cei din jurul meu. Eh... dar ce să facem... nu toți au fost acolo când s-a împărțit rușinea...

7 comentarii:

  1. Stiu ce zici ! :| Dau de ei zilnic.
    Stii cum zice un mare filozof ( are 1,83 ) " Oameni si oameni "

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ai stii cata dreptate ai..

    RăspundețiȘtergere
  3. a fost amuzanta postarea :))
    esti foarte pornita impotriva lor. eu pur si simplu ignor astfel de oameni

    RăspundețiȘtergere
  4. nu in toate cazurile daca esti necivilizat esti si prost. cateodata dai dovada de multa intelepciune fiind necivilizat :D.

    RăspundețiȘtergere
  5. ramai treaz: un exemplu, se poate? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. de exemplu, poti da dovada de inteligenta atunci cand ai un coleg de facultate care te tot sacaie desi tu nu ai nimic in comun cu el. daca esti politicos, o sa iti pierzi timpul cu el, daca devi necivilizat o sa castigi ceva timp de care te poti bucura cum vrei tu

    RăspundețiȘtergere