joi, 10 noiembrie 2011

Ce am realizat eu în viața asta?

Pur și simplu cred că trebuie să iei într-o zi o pauză de la viața ta agitată și să stai să te gândești ”Ce am realizat eu în viața asta?”. Nu câți iubiți/iubite ai avut, nu câte iphone-uri ți-au cumpărat părinții, nu câte note ai luat pe pile, ci rezultate tale, succesele tale, meritele tale, munca ta, care nu a depins de nimeni.
Eu... eu am luat Cambridge-ul. Am luat permisul. Am iubit. Am ajutat pe cineva să își aducă aminte cum e să trăiască. Am dăruit zâmbete. Am ajuns în al 4-lea an de mate-info. Am debutat cu proza mea într-o revistă. Nu am cerut bani de cheltuială de la ai mei de vre-un an jumate...
Și probabil mai sunt, dar sunt suficiente acestea pe moment.
Deci... ce ai realizat tu în viața asta?

9 comentarii:

  1. Daca ma intrebai asta ieri nu stiu daca iti puteam raspunde, dar azi am facut si eu acea pauza...sa vedem, am reusit sa aduc zambete si tristeti prin felul meu de a fi, prin ceea ce scriu si alte alea deci aci nu m-ai luat, n-am luat cambridge-ul si nici n-am postat la vreo publicatie pentru ca nu gasesc utilitatea, am primit o astfel de oferta dar am refuzat, motivat fiind de faptul ca nici un om ca mine nu o sa inceapa sa citeasca o revista/ziar si incerc sa scriu pentru oamenii ca mine. Cat despre independenta financiara, te-am luat de mult...cat ca uneori mai aveam nevoie de ajutor (un pic de salam si-o paine la lucru nu strica niciodata;)), ms:-*) am luat permisele (eu am si categoria A :P)mi-am luat bacu lejer si azi mi-am asigurat o medie de 10 pe semestrul asta (sti ca-s eu un nenorocit de geniu cand vine vb de argumentari si prezentari:-j) altfel, mor dusmanii mei, mor de ciuda c-am femei mai multe decat ei:)) (ma omoara gelu cu piesa asta:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ma Vlad, e bine. :))
    Si in legatura cu ptita si salamu... oricand :*

    RăspundețiȘtergere
  3. genialo!
    promit ca azi voi sta si voi reflecta asupra vietii mele.
    dupa ce ajung la o concluzie te anunt!
    >:D< :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna provocare! Ce am realizat eu in viata mea?

    Nu e vorba ca nu imi place sa ma laud, dar nu imi place sa vorbesc despre realizarile mele, insa deocamdat aici sunt in lumea virtuala si pot spune "fara teama" de a fi judecat:

    Pana in prezent am facut totul pe spatele meu; la fel ca si tine - nu am mancat banii parintilor, mi-am terminat studiile -Facultatea + Master (de stat) bugetat + bursa de studiu cam in toate semestrele. Am si muncit in timpul facultatii. Mi-am luat permisul. Si poate ar mai fi, insa lucrurile materiale realizate nu cred ca ar conta prea mult.
    Incerc sa ma regasesc, sa ma cunosc mai bine, sa fiu mai bun, mai putin impulsiv, ca astfel realizarile numarate peste cativa ani sa fie unele de o natura nobila! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. julie: astept sa imi spui! :*


    Fraviius87: felicitarile mele! si nu e vorba ca te lauzi... e vorba ca esti constient ca nu ai trait degeaba. ce facultate ai terminat?


    Nymphetamine, A_wounded_soul: multumesc frumos! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Scuze de intarzierea de 4 luni si un pic Bia - am terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport! (3 in 1 :) - Educatie, Fizica si Sport)

    RăspundețiȘtergere