vineri, 26 noiembrie 2010

Am doar 18 ani...!

"Am doar 18 ani...
Sunt nebun, iubesc şi nu am bani..
Nimeni nu-mi stă în drum,
Am şoseaua mea cu un singur sens,
Mă va duce undevaaaa".

Miercuri, 24 noiembrie 2010, am implinit 18 ani! Am avut cel mai frumos majorat, am râs, am plâns şi m-am simţit bine. Am avut aproape toate persoanele la care ţin, alături de mine.
Şi înainte să suflu în lumânări, nu cred că mi-am dorit nimic. Erau prea mari emoţiile. Dar am simţit... am simţit cum un nou început se agaţă de mine şi, m-am simţit bine!!
Cred că de fapt, ziua mea a început pe 19 noiembrie şi a ţinut până astăzi, când am primit cel mai frumos cadou (adevărat, cu o mică întârziere).
Vineri am fost la Cluj, la doamna Rodica, să îmi fac manichiura si pedichiura :-", apoi m-am plimbat prin Polus, m-am strâmbat la maimuţe, am mâncat de la KFC, am râs cu mama şi cu Rareş. Seara am primit cadourile de la cei din familie şi m-am simţit bine alături de ei, în sfârşit după atâta timp de "pauză".
Sâmbătă dimineaţa m-am trezit şi am dat drumul la muzică, iar în playlist a venit melodia "Vama Veche-18 ani" şi mi-au dat lacrimile, aşa că am zis că n-o mai ascult până seara.
A fost o zi frenetică, plină de pregătiri, telefoane, fixativ, agrafe şi machiaj. Seara deja tremuram de emoţii. Abia aşteptam să îi văd coborând din maşini să îi îmbrăţişez pe toţi. Promit că eram plină de iubire.
Apoi au început surprizele. Profu şi ăştia din trupa de teatru mi-au făcut o piesă extraordinară şi un cântecel minunat. VĂ IUBESC! PROMIT! Cu toate că m-au chinuit timp de o săptămână cu secretele lor, cu surpriza asta, a fost una extraordinară! Despre Doru n-am să dau detalii, că şi aşa a rămas cu sechele dupa cele întamplate. Mulţumesc oricum!
A venit tortul, cel mai perfect şi frumos tort! Am scăpat uscată, dar machiajul tot mi-a ajuns în tort. Noroc că era marţipan. Mi-am cântat şi eu "La mulţi ani", iar când am auzit acele frumoase cuvinte "am doar 18 ani" am început să plâng ca o proastă. Nu ştiu de ce am plâns. De fericire, de tristeţe, de emoţie, dar totuşi cred că am plâns fiindcă timpul trece atât de repede. Parcă doar ieri mi-am făcut buletinul şi mi-am întâlnit prima iubire. Fetele au sărit şi m-au îmbrăţişat toate. Vă iubesc! Mulţumesc!
Am dansat, am ţipat, am râs, am sărit, am îmbrăţişat şi am fost îmbrăţişată. Cum zicea şi Roxi "Te-am îmbrăţişat cât pentru 10 ani".
Cel mai şocant moment al serii a fost cu siguranţă... cadoul din partea lui naşumeo. Striperu. Şoc! Prima dată am fost blocată. Nu înţelegeam ce se întamplă. Apoi... Am început să râd... şi nu m-am mai oprit. Săracul om o fi crezut că îmi bat joc de el...!
Apoi am dansat din nou... până dimineaţă. La 7 am ajuns acasă, mai odihnită şi mai împlinită ca oricând. A fost cea mai frumoasă noapte din viaţa mea!!

Iar azi, am primit şi cadoul meu de la Dumnezeu, şi anume ZĂPADĂ!

Într-un cuvânt? PERFECT!












Vama Veche - 18 ani

Asculta mai multe audio diverse

10 comentarii:

  1. Asta da majorat! Felicitari "organizatorilor". :D Tortul e magnific!


    Multi ani tie iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multzi ani!!!!..nu conteaza a cata oara ti-am zis...tu incet iti schimbi stilul de a scrie , sa zicem ,,ma copezi'':)) de fapt altcineva te copiaza , stim noi doua:D ...super post , e mai pe limba mea sa zic :*:*:* miss uh

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani!!!! inca o data iti zic....Ador ultimele doua postari :D sunt mai pe limba mea sa zic asa:D....iar celelalte pur si simplu imi plac:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu`mi schimb stilul de a scrie... ca mai am unele postari de genu`... mai vechi :) dar pur si simplu ma exprim mai bine asa mai "ambiguu" :))

    Merci oricum de urari Mada.

    Si tie Iustinel >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani!!! se vede ca te-ai distrat !!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani tie!!!!parca vezi ce repede trece ...:P:P:P

    RăspundețiȘtergere
  7. la multi ani, scuze de intarziere .
    ziua ta a fost pe 24 iar pe 26 ti-ai fcut timp sa o publici de ziua mea;))
    nice..la multi ani again

    RăspundețiȘtergere
  8. ce fain ii tortuuuu' ^^ uhm...striper? =)) aia da :))

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani copila!

    Doamne ce par frumos ai si lung! parca ai fi Rapunzel. :X

    RăspundețiȘtergere
  10. sincer...cand ti am citit postarea...mi au dat lacrimile....si eu am implinit 18 ani de curand..dar nu a fost chiar asa cum mi am dorit...intr adevar,am cantat,am dansat ...dar parca lipsea ceva k s fiu pe deplin fericita...macar o data in viata...acum imi pare rau ca nu am profitat la maxim de ziua aia....pt ca nu mai poti da timpul inapoi :(

    RăspundețiȘtergere