vineri, 10 ianuarie 2014

Când îmi faci cunoștiință cu ea?

Am eu ceva pe suflet de cam multă vreme și tot nu mi-am făcut timp să mă exprim în scris.
Urăsc atunci când vreun prieten de-al meu îmi scrie pe facebook sau mă sună: ”Mamăăă, ce drăguță e tipa cu care ești în poză, când ieșim toți la o cafea?/când îmi faci cunoștiință cu ea?/pui o vorbă bună pentru mine?”
Deci știi cum mă enervez? Mi se ridică tensiunea instant! Dacă vrei să combini, descurcă-te, dacă nu, lasă-te de femei, ce să zic? Adică, să te ajut eu să îți introduci organul în ceva prietenă de-a mea? Vezi de treabă. Dacă nu ai destul caracter încât să mergi să te prezinți dacă într-adevăr îți pare simpatică tipa, repet, lasă-te de femei!
Sau na, hai că întâmplător, ajung să îți fac cunoștiință cu ea, te îndrăgostești, ea nu te bagă în seamă, suferi și ori mă acuzi, ori plângi pe umărul meu. Niciuna dintre situații nu îmi convine.
Îi răspund la o astfel de cerere zilele trecute unui prieten cu ”Nu ești genul ei.” și el zice: ”Adică ce, sunt nașpa?”
Pe bune?

4 comentarii:

 1. Ce bine ca nu am trecut niciodata prin asta :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Invitatie concurs de blogging - Reteaua de bloguri

  Reteaua de bloguri ( www.reteauadebloguri.ro ) este o platforma de concursuri interesante pentru toti bloggerii creativi.

  Organizam periodic competitii cu premii foarte motivante. Toti bloggerii pasionati de scris, se pot inscrie la concursuri cu blogurile lor.

  Inscrierile in Reteaua de bloguri se pot face prin completarea urmatorului formular de inscrieri online : http://www.reteauadebloguri.ro/inregistrare

  Va invitam sa participati la primul concurs de blogging organizat de noi http://www.reteauadebloguri.ro/2014/01/concurs-lenjerii-de-pat/

  Premiile puse in joc:
  1. Premiul I: 400 RON;
  2. Premiul al II-lea: 250 RON;
  3. Premiul al III-lea: 150 RON.

  Termenul limita de participare la concurs: 1 martie 2014

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, cum zice si Bianca, nici eu nu am trecut prin asta :D dar am fost pusa invers, gen in situatia prietenei tale. :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut, imi cer scuze pentru spam, insa vreau sa te invit la un concurs cu premii in bani.
  Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarea: „Daca te-ai trezi intr-o dimineata cu o importanta suma de bani, ce dorinte ti-ai indeplini?”
  Mai multe detalii aici: http://literestacojii.wordpress.com/2014/07/02/concurs-avbs/
  Multumesc!

  RăspundețiȘtergere