sâmbătă, 24 august 2013

Limită când x tinde la infinit din x la n

Sunt de părere că pentru a evolua, trebuie să țintim sus, dar totuși, cred că trebuie să avem și o limită... În ideea că, eu nu pricep pur și simplu anumite lucruri. Spre exemplu. Zilele trecute am venit cu trenul de la Cluj-Napoca, la Huedin. M-am așezat într-un compartiment unde erau doi bătrânei și un cuplu pe la 20-22 de ani, ceva de genu. Bătrânelul simpatic, vorbăreț, cu povești despre Ceaușescu și Revoluție, cam ca și toți bătrâneii de pe tren. Tipu cu un tricou mulat, cu cu guler în V (mai mult decolteu, dar fie), genu de bărbat care mai mult ca sigur are o manea ca și sonerie la telefon. Tipa: blond spălăcit, nu prea slăbuță, blugi strâmți, tricou până la buric. Amândoi păreau foarte îndrăgostiți, pupici, îmbrățișări, tot tacâmul.
Pentru o clipă chiar am lăsat la o parte faptul că erau cam de prost-gust și mi s-au părut drăguți împreună.
Eh... Toate bune și frumoase, când ajung acasă, cerere de prietenie de la cineva care îmi părea relativ cunoscut. Hmmm... dau accept, să văd ce și cum și realizez că era chiar tipu din tren. Ținând cont de faptul că nu-mi place să-mi fac o părere proastă despre oameni până nu văd ce au în cap, discut de vreo 2 ori cu el. A 3-a oară îmi cere numărul de telefon, că ar vrea să discute cu mine, să mă cunoască mai bine, că el nu se mai înțelege bine cu iubita și nu mai durează mult relația.
Am dat peste o grămadă d-ăștia, mai ales în ultima vreme... Și întrebarea mea. De ce, de ce un manelist convins, cu tricouri cu D&G, care poartă ochelari de soare în spații închise, ar crede ca ar avea ce discuta cu o fată care citește, merge la teatru, vrea să facă o carieră? Sau sunt fete de genu ăsta care se simt atrase de lanțuri de aur groase și ghiuluri?
Nu pricep, nu pricep...
Știu că sunt răutăcioasă, dar vorbeam mai devreme de limite. Ar trebui să fie limită în ambele părți. +/- infinit ne cam depășesc... 

3 comentarii:

  1. :)) Chiar crezi ca el a citit ceva despre informatiile tale de pe facebook ca sa vada pasiunile tale?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai ideea e ca batranelu ala m-a tot intrebat de facultate, de nu-stiu ce... si am zis o gramada de chestii, dar na, tipu probabil era prea ocupat sa se holbeze la decolteul meu ca sa auda ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am venit aici chiar cautand cazuri de nedeterminare :)))

    RăspundețiȘtergere