sâmbătă, 31 decembrie 2011

La revedere, 2011!


Adevărul este că nu îmi prea plac sfârșiturile, nici noile începuturi, așa că sunt puțin cam melancolică și nu știu cât de bine va ieși acest post.
Deoarece nu am scris un post ”din suflet” de Crăciun, fiindcă nu a ieșit cum mă așteptam, vreau ca măcar de Anul Nou să iasă ceva frumos de citit.
Tot vroiam să îmi pun în ordine gândurile în privința anului 2011, așa că o să mă axez pe luni, ajutându-mă puțin de jurnal. :)

Ianuarie: mi-am propus să fiu un om mai bun, să citesc mai mult, să vorbesc cu vechii prieteni। Mi-a murit cel mai bun prieten, cățelușul meu.
Februarie O lună plină de distracție, majorate, râsete, dans.
Martie: multă îndoială, multă suferință, poate și puțină nesăbuință. Dar, m-am atașat mai mult ca oricând de trupa de teatru. Repetițiile erau grozave, mi-am găsit prieteni extraordinari în niște persoane pe care le cunșteam de mult, dar nu m-am apropiat suficient de ele.
Aprilie: o lună plină deeee... lacrimi... de bucurie. Am învățat multe. Am învățat să îmi stăpânesc orgoliul, să îmi exprim altfel sentimentele, am învățat că minunile există și că durează doar 3 zile. Am fost în Serbia. Am văzut altă cultură, altă mentalitate, am învățat câteva cuvinte într-o limbă extrem de ciudată și am cunoscut oameni grozavi!
Mai: am suferit, m-am resemnat și într-un final m-am întors la ceea ce cunoșteam cu adevărat. Am citit mult. Extrem de mult.
Iunie: am fost în relații nu prea bune cu orgoliul meu, dar a fost o lună bună, fericită, plină de râsete.
Iulie: m-am întors la țară să îmi adun gândurile, dar parcă am fost mai debusolată ca oricând. Nopți nedormite, zeci de căr
ți citite... acolo nu îmi pot controla nicio dependență.
August Franța, distracție, oameni interesanți, mâncare dezgustătoare, dans, râsete, Jungle Speed, pateu, chiloți, cereale la miezul nopții, discotecă în autocar. A fost extraordinar!
Septembrie A început școala, cu multă speranță.
Octombrie: Arad! Amifran! Cred că e suficient...
Noiembrie: Stres și recompense. Multe teze, multe teste, mult învățat, multă satisfacție. Ziua mea, multe urări, multe cadouri, multă împlinire.
Decembrie Ei bine, cred că aceasta a fost cea mai aglomerată lună. Cadouri, Cluj, nervi, muncă, satisfacție, trupa mică de teatru, cadou pentru profu, Crăciun, microrevelion, certuri, Jungle Speed, zăpadă!

Acesta a fost anul 2011, cu bune și cu rele și sper ca din tot sufletul că atât pentru mine cât și pentru voi, care citiți postul acesta, 2012 să fie un an excepționar, cu mai multe bune decât rele!
La cât mai multe zâmbete!


poza

2 comentarii: