miercuri, 7 septembrie 2011

Cum să te desparți de o fată.


Azi, un prieten m-a rugat să îi spun o metodă drăguță de a se despărți de o fată. Așa că i-am spus că depinde de fată. Atunci a zis: ”ok...zi o metodă drăguță să mă despart de tine”.

Nu știu altele cum sunt, dar eu apreciez sinceritatea. Dacă vrei să te desparți de mine bine, fă-o, ai tot dreptul, dar măcar ai curajul și bunul simț să îmi spui în față și să îmi zici și motivul, oricare ar fi acela. Te-ai săturat de mine, ți-ai găsit alta, ai realizat că ești gay, nu are importanță!

După părerea mea, aceasta e o metodă mult mai bună decât un sms expediat rapid ”relația noastră nu mai merge, vreau să ne despărțim, îmi pare rău.” Acest lucru nu va atrage după sine decât multă suferință, îndoială și timp pierdut în căutarea unui răspuns.

Nu mai bine e totul scurt și la obiect fără vărsare de sânge?

Și de asemenea i-am spus, că deși o fată nu ar recunoaște niciodată, este destul de... liniștitoare ideea cu ”sper să rămânem prieteni”. Așa, într-un mod surprinzător, alină din când în când gândul că dacă te sună o dată pe lună să îți audă vocea, nu îi va fi teamă că nu vei răspunde.

În orice caz, amicul meu a ajuns la cea mai telenovelistică soluție: ”am nevoie de un pic de timp pentru mine”.

Și, după cum zicea și el ”știu...sunt muza ta, toate alea”. Mersi :*


Pentru cei care nu înțeleg în totalitate articolul fiindcă nu îl citesc atent. Un amic, m-a rugat să îi spun cum să se despartă de prietena lui și așa am ajuns să scriu acest post. :)


poza

9 comentarii:

  1. "am nevoie de timp pentru mine"
    sau
    "e mai bine pentru tine.."

    si da, conteaza daca raman prieteni...
    dar despartirile sunt triste...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, adevărat tot ce ai spus, nu ca fostul meu: "Am realizat ca nu te iubesc la fel de mult cum ma iubești tu pe mine." Vrajeala, ca avea pe alta.

    RăspundețiȘtergere
  3. 10 metode sa te desparti de cineva

    1. Spune-i ca te obliga parintii sa pleci in ceva tara exotica. Iti iei ramas bun… va imbratisati in gara.. si bine-ai venit, dulce libertate!! Ea va plange in perna vreo 2 zile, dupa care te va uita.. si gata. In felul asta, mai lasi loc si de sex.

    2.Spune-i ca esti gay. N-are cum sa te urasca. E cam naspa, totusi, pentru imaginea ta…. Daca esti baiat. Daca esti fata, nu e naspa… e chiar ok


    3. Fa rost de un copil. Tre sa functioneze. Il inveti sa zica “Tu esti noua mea mamica?” (sau tatic, dupa caz) si, dupa calculele noastre, ar trebui sa functioneze. In mod, normal, ar trebui sa fuga.


    4. Spune-I ca esti rrom si ca te-au dat parintii la insurat. Si ca a venit momentul sa faci nunta cu necunoscuta din vecini pe care n-o poti insela decat ocazional. Ar trebui sa functioneze, fara prea multa ura.( Bine, asta daca nu-I rasista.)


    5. Inventeaza ceva boala: ori una ce se ia, ori una mintala. Atentie. Orice alta boala poate s-o tina langa tine pentru tot restul vietii. Pana te cureti de tot. Pentru ca asa s-a invatat, din telenovele.


    6. Zi-i ca te-ai convertit la ceva religie care-ti interzice sa umbli cu ea/el. Si iti interzice si sa faci sex cu pacatosi. Nu cred ca o sa te urasca.


    7. Propune-i ceva prostii pe care sa nu le poata accepta. Sex in nas, nu stiu, ceva ce n-o sa vrea. Ca sa te lase ea pe tine, nebunu dreacu’


    8. Identifica-I fobiile si foloseste-te de ele. Ii e frica de serpi? Ia-ti un sarpe!! Si du-l cu tine peste tot. Nici n-o sa te sune!


    9. Spune-I ca o vezi ca pe o sora (sau frate) si ca din motive de incest, nu va mai puteti comporta ca un cuplu.

    10. Daca toate cele de mai sus nu functioneaza scoate-ti 2,3 dinti, poate te paraseste.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu mai stiu una pentru relatiile in care n-a fost prea mult timp pana in 3 luni.. ,, stii am tot sperat, dar intre noi nu cred ca se va realiza niciodata o legatura mai speciala, cel putin eu asta simt. nu cred ca vor aparea sentimente profunde, aceasta relatie nu se va concretiza niciodata intr-un mod profund. este mai bine sa fim prieteni."

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai mie... hai serios... si cand auzi cate o replica de`asta si iti dai seama cat e de cretina, ce sa mai zici?!

    E ca in filme "nu esti tu de vina... sunt eu" :))

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu as putea sa raman prietena cu un fost iubit...mai ales daca chiar au existat sentimente puternice.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt perfect de acord cu tine...Cand vrei sa te desparti de cineva adu-i motivele apropiate de realitate macar, daca nu poti sa le spui pe cele adevarate!
    Si da...faza cu "sa facem o pauza" miroase a gradinita - ce pauza vrei? Discutam ne gandim, analizam si trebuie sa ajungem la un consens - ori da ori ba! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Your service is no longer requier, I bought Diablo 3. Thank you for your time!

    RăspundețiȘtergere