miercuri, 10 august 2011

Oameni.


Cu cât iubeşti oamenii mai mult şi cu cât ii ajuţi mai mult, cu atât te vor călca mai tare în picioare când nu vor mai avea nevoie de tine.

10 comentarii:

 1. Nu cred că ar conta când se va întâmpla fenomenul ”nufarul alb-călcătorie de lux”, mai ales dacă vorbim de cei care ar trebui să ne aprecieze și să le ”fim dragi” (v-am citat oarecum). Este învățătură de minte, doar pentru cei capabili de rațiune...
  reverențe.

  RăspundețiȘtergere
 2. cu cat ii iubesti mai mult, cu atat te vor dezamagi si mai tare..

  >:D<

  RăspundețiȘtergere
 3. dislike.
  nu-mi place când se generalizează.

  RăspundețiȘtergere
 4. cand eram mica imi era mai bine. toti se purtau frumos cu mine pentru ca eram aia mica si nu vroia nimeni sa supere o fetita mica si dragalasa:-". atunci toti oamenii pareau buni, dar cum am inceput sa cresc am fost dezamagita de ei. am vazut ca oamenii defapt nu sunt buni, ci al dreq de rai! :-w e EXACT cum zici tu: cu cat ii iubesti si ii ajuti mai mult cu atat te vor calca mai tare in picioare cand nu o sa mai aiba nevoie de tine! :)

  dar pentru asta tot sunt anumiti oameni pe care pur si simplu nu'i pot uri. ii iubesc! si tu faci parte din acei oameni! >:D< <3

  RăspundețiȘtergere
 5. Bianca Dobrescu: exista exceptii care intaresc regula. :) Nu trebuie sa se simta nimeni. E o parere, parerea mea... si daca te uiti atent, parerea mai multor persoane... Nu trebuie sa te simti atacata :-??

  RăspundețiȘtergere
 6. Da, e adevarat, dar sa stii ca sunt si oameni buni(in adevaratul sens al cuvantului) care te iubesc si nu-ti fac rau. Nu degeaba e vorba aceea "cine te iubeste nu te face sa plangi."

  RăspundețiȘtergere
 7. Adevărat, cu cat nu le dai mai multa atenţie, cu atâta vin mai mult la tine, cerşind atenţie.

  RăspundețiȘtergere
 8. Cat adevar in ceea ce ai spus.Am trait asta pe propria mea piele si nu o singura data si tot nu ma invat minte:-@.
  Lumea tinde sa fie din ce in ce mai egoista..
  Mai rar persoane care sa incalce regula ca de, stii cum e vorba: "Exceptia confirma regula."

  RăspundețiȘtergere
 9. Poate am avut eu noroc, si din cauza asta nu sunt de aceeasi parere...sau, poate nu am observat. ..

  RăspundețiȘtergere