sâmbătă, 12 iunie 2010

Te iubesc-uri.


Aştept cu nerăbdare să rostesc iar acel "te iubesc" sincer, de care să nu-mi fie frică şi care să nu-l spun din obligaţie pentru el. Aştept cu nerăbdare să aud un "te iubesc" sincer, care să nu îmi rănească auzul şi care să nu simt că mă încătuşează de inima lui.

Unde sunt "te iubesc-urile" de odinioară?Voi, care îmi citiţi blogul... cum staţi cu "te iubesc-urile" în ultima vreme? :)

16 comentarii:

 1. le aud si sunt mandra ca macar sunt acolo, dupa mult timp, realizez ca exista parfum cu speranta, ca exista realitate cu "te iubesc"-uri.

  RăspundețiȘtergere
 2. chiar foarte bine . aud te iubesc in fiecare dimineata la telefon si in fiecare seara cand pun capul pe perna imi aud telefonul sunand cu un mesaj de noapte buna,bineinteles care la sfarsit are un te iubesc.
  e sublim sa iubesti si sa fii iubit.
  iar daca nu ti se intampla asta, incearca sa gandesti pozitiv. Te iubesc vine treptat.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mi-e dor de "te iubesc"... Din pacate, intarzie sa apara :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Le-ai alungat tu ?
  Ai suparat , ca te-ai saturat , ca iti spun prea multi "te iubesc" pe zi .

  RăspundețiȘtergere
 5. Poate asta e problema. N`am mai zis un "te iubesc" de muuult...! :)
  si chiar ma gandeam ca ultimul "te iubesc" sincer pe care l`am spus a fost anu` trecut pe vremea asta si de aia am scris postu` acesta..

  RăspundețiȘtergere
 6. si mie mi-e dor. al naibii de tare.. :-<

  RăspundețiȘtergere
 7. mereu aud persoane " vai. mi a spus ca ma iubeste". dar.. chiar e nevoie sa auzi aceste cuvinte in fiecare minut al zilei? in fiecare clipa prelinsa pe marginea trecutului..
  sincer. mi s a spus. si mi se va mai spune. dar n am nevoie de cuvinte. nu vreau sa aud. vreau sa simt. sa simt linistea serii imbracata in sentimentele unei iubiri infinite. iar daca eu spun te iubesc? nu stiu. nu dau prea multa atentie. prefer sa mi manifest iubirea decat sa las in inbox un mesaj " te iubesc".

  RăspundețiȘtergere
 8. cui sa spui "te iubesc" cand nu mai ai cui spune "te iubesc" ...

  RăspundețiȘtergere
 9. Lasa ca cei prea mult strica :))

  RăspundețiȘtergere
 10. Un TE IUBESC rostit din suflet semnifica 100 asemenea cuvinte spuse doar din varful limbii. Acest sentiment unic reprezinta pentru noi si sufletul nostru, dar lipsa lui se resimte foarte repede.

  RăspundețiȘtergere
 11. lumea spune prea des si prea usor "te iubesc" ....

  RăspundețiȘtergere
 12. Nymphetamine: Da, ştiu... eu zic doar când stă să dea pe-afară :))

  RăspundețiȘtergere
 13. Nu prea ma pot mandrii la acest capitol..din pacate, in ultima vreme(si aici nu ma refer la o saptamana sau doua), am fost dispus sa ofer "te iubesc-uri", dar de primit...nu am primit...mai bine sa nu fie deloc, decat sa fie si sa nu aiba raspuns...

  RăspundețiȘtergere
 14. creisego: ai dreptate... din pacate de multe ori ramanem fara raspuns... :(

  RăspundețiȘtergere