luni, 18 mai 2009

Scrie pentru mine!



Prin postul acesta aş vrea... să apelez la voi, cei care daţi din când în când câte un click pe blogul meu şi a lui Pukky. :)
Acum că şcoala e pe sfârşite am mai mult timp pentru mine aşa că am început iar să citesc cum o făceam o dată [Spre nemulţumirea profesorilor care mă prind că citesc în ore] .
Scopul acestui post? Răbdare, răbdare... ajung şi acolo. Aş vrea ca voi... care îmi citiţi blogul... să îmi recomandaţi ceva cărţi... care v-au plăcut, v-au inspirat... şi v-aş ruga să fie cărti uşor de găsit... adică gen bibliotecă... fiindcă oraşul minuscul în care trăiesc, din păcate, nu colcăie de librării aşa că mă descurc şi eu cum pot.
So... sugestii, ceva?
Dacă aveţi timp puteţi sa îmi specificaţi de ce v-a plăcut cartea sau...
So... please save my poor soul :X

5 comentarii:

  1. Deci,daca iti plac carti in care unele tipe povestesc cum o mai duc cu viata amoroasa,cat de greu isi gasesc serviciul,cum petrec ore la cumparaturi,sau chestii de genul,incearca carti din colectia chic.sunt extrem de multe carti,am citit minim 20 de carti din colectie,mie mi se par superbe,mereu imi aduc zambetul pe buze.
    Daca preferi ceva care pare a fi scris de adolescente din ziua de azi,incearca 11 minute-paulo coelhio,sigur ai auzit de ea,sau Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani[nu credeam ca imi vor placea,dar nu le mai puteam da jos din mana:">]
    daca nu ai citit inca,incearca dama cu camelii-dumas daca nu ma insel,scrisoare de dragoste,invitatie la vals.superbe.
    cela serghi-panza de paianjen.nu am citit'i,o imprumut data viitoare cand ma duc la biblio,dar mi'a povestit o prietena cum este.ceva gen o ppoveste de dragoste dintre doi adolescenti.abia astept sa o citesc.
    daca vrei ceva legat de psihologie,incearca Osho,tot ce gasesti de el.Am inceput si eu sa citesc,sunt interesante cartile.
    nu'mi mai vin in minte alte carti momentan..daca vrei sa citesti vreo carte din lista asta..:-??

    RăspundețiȘtergere
  2. incearca " Un weekend cu mama " . pwd by ControlAltDelete .

    sper sa iti placa .. daca o citesti .


    p.s. I used to 5083 968 .
    miss u .

    RăspundețiȘtergere
  3. Panza de paianjen de Cella Serghi e superba :X

    poveste de dragoste...
    poti s`o citesti daca vrei:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Perfect Chemistry - Simone Elkeles

    RăspundețiȘtergere