joi, 28 mai 2009

nu simt nevoia.


Deci, holbati-va, postez iar. Cred ca n-am mai postat de vreo luna, dar ce conteaza? Oricum posturile mele sunt parfum [ nu, nu, nu m-am pitzipongit].

Ati observat vreodata ca se intampla atatea in jurul vostru? Ati observat ca in Romania o relatie se incepe si de la 9 ani? Ati observat ca, sa ai un boyfriend e un must-have? 

Da, cred ca din duritatea mea trec la nostalgie.De ce? Pentru ca si eu sunt cocalara care are boyfriend si poate ca in unele momente mi-as dori sa fiu singura, dar uneori am nevoie de el mai mult decat de O2 [oxigen. si da, ce face chimie dintr-un om .. ]

Ah, e al dracului de enervant sa iubesti. E atat de stresant, de fapt. E minunat cand sentimentul e reciproc, dar e naspa cand esti geloasa si posesiva.Da, sunt geloasa si posesiva. Poate saracu` baiat m-o iubi, poate saracu` baiat ar face mult mai multe pt mine decat cred eu. Ghiciti ce? Eu il condamn pentru fiecare cacat pentru ca mi-e frica ca-l pierd si as fii sparta, idoita [ ce limbaj, domnu` Dan].

De la boyfriend ajungem la ... gelozie si posesivitate. Cred ca n-ati mai cunoscut o persoana ca mine. Frate, in ultimul timp am facut urat de tot. Sunt posesiva rau cand vine vorba de persoane. Si... Uneori poate ca exagerez, dar trebuie sa stiu ca ii am in siguranta.

[ ce post idiot, isi spun unii. da ma`, nu vreau sa impresionez pă nimeni, doar ma descarc, intr-un fel]

Stiti la ce parte vroiam sa ajung ? La partea aia idioata a unui vis de-al meu. Visez sa picure (cum a fost azi, ca asa mi-a venit ideea) si sa fiu in ploaie.. cu el. Vreau sa mergem pe strazi, printre blocurile gri, tinandu-ne de mana si avand parul ud ( si el ochelarii uzi. ah. cat am cautat un tip bun cu ochelari :x. pentru cei ce nu stiu, ador baietii care poarta ochelariiii =p~).

Hehe// Cam atat deocamdata.. See`ya.

2 comentarii:

  1. Mie nu mi-a fost frica niciodata ca ma inseala. Lui i-a fost. Si a incercat sa ma controleze, fiind prea posesiv. Si m-a pierdut. Deci doar ai grija :)

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte dragutza postarea.mai exact ultimul alineat. ;)) cum itzi plac tzie tipii cu ochelari,mie'mi plac ce'i cretzi. :x deci numa' mor cand vad un cretz. :| ochei.gata.deja par prea disperata. :)) ceea ce voiam io sa'tzi zic era ca... :-? deci,la faza cu gelozia si posesivitatea...credk toata lumea te intzelege.credk toata lumea ii asa,chiar daca unii nu recunosc.sau chiar daca unii's mai grav decat altzii.cei care nu's,nu iubesc persoana de langa ei.pt k daca ar iubi'o,ar fi si ei gelosi si posesivi[intentzionat sau nu.]uhm..."sfatul" meu ar fi sa...nu'tzi mai pese. :-?? stiu.pare greu.stiu.pare imposibil.stiu.suna ABSURD.dar...asa is eu in momentu' de fatza.nu am prieten.nu am prieteni.doar cateva persoane la care tzin.dar nu'i numesc prieteni.si am avut grija sa nu ma atasez de ei asa d emult incat sa sufar sau sa'mi vina "sa ma sinucid" daca'i pierd.sau ceva de genu'.candva si eu eram ca tine.eram ca toata lumea.da' nu mai is.si ii mai bine asa...
    [desi nimeni nu'i de acord cu mine la chestia asta.dar,nimeni nu ma cunoaste cu adevarat.si nu poate stii ce gandesc si cum ma simt.deci...]

    RăspundețiȘtergere