vineri, 10 iunie 2011

Băiatul bun.


Am ajuns la concluzia că băieţii aia bleguţi, care toată ziua sunt după fundul tău, îţi ţin geanta, aşteaptă cu orele după tine să îţi cumperi o bluză, ăia sunt cei mai periculoşi.
Involuntar te ataşezi de ei. Poate îi iubeşti, poate nu, dar se strecoară şi un sentiment inevitabil de milă: "Vaaai, drăguţul... atât de mult mă iubeşte..."... şi te gândeşti să-l cizelezi, să îl faci om, să îl scapi de timiditate.
Apoi, te trezeşti într-o zi că puiul tău a prins aripi, şi-a luat zborul şi te-a lăsat baltă.
Nu mai contează că eşti şi tu acolo şi că te-ai implicat. Până atunci erai "tot", acum eşti şi tu ceva p-acolo prin lumea lui, bună când are nevoie de sfaturi.
Şi a dispărut băiatul drăguţ care intra la seconduri doar ca să caute o pereche de pantaloni de care vroiai, sau care face pariuri cu tine, chiar dacă ştie că le pierde, doar ca să îţi cumpere un snickers. Acum vrea bani, sex, popularitate.
Nah... şi să mai încerci să faci din ei oameni. Vor deveni bestii.

Poza

4 comentarii:

  1. Difera de la caz la caz. Dar (spun din propria experienta)... daca esti baiat bun si te porti frumos cu o fata automat esti catalogat "amic" si nu ai nici o sansa. Fetele vor ca parteneri doar "douchebags". E ceva total pe dos in creierul vostru in privinta asta. Si apoi... dupa ce v-a frant inima dobitocul pe care vi l-ati ales catalogati toti baietii ca fiind animale.

    Si probabil cel mai urat lucru din toate.. baiatul care a fost intotdeauna acolo pentru voi, care v-a ascultat si s-a purtat intotdeauna exemplat primeste vorbe de genul : "Daca ar fi toti baietii ca voi... ce bine ar fi."
    This is fu**ed up !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ahh... da. Uite Thom Yorke ma aproba.
    http://www.youtube.com/watch?v=mVB8beafBGA

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca ai inteles gresit postul meu, Cretu. Fiindca eu nu ma refeream la baieti buni ca "amici", ci ca iubiti. :)

    Nu toate fetele cauta "douchebags". :P

    Si nu'i ceva total pe dos. Eu, ca fata, inteleg uneori necesitatea de a fi cu un baiat rau. E mai multa... adrenalina intr`o astfel de relatie. Daaar... cand vrem ceva serios si linistit, tot timpul vom alege baiatul bun. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. asta e foarte adevarat.

    mai bine bad boys la inceput, ca se cumintesc pe parcurs. :-"

    RăspundețiȘtergere