joi, 15 noiembrie 2012

Lansare candidați USL





Vineri, 9 noiembrie 2012, în prima zi a campaniei electorale, USL și-a lansat candidații pentru colegiile 8, 9, 10 deputați și colegiu 4 Senat.
Lansarea a avut loc la Casa de Cultură a orașului Huedin, în prezența distinsului Președinte a Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, care nedorind cumva să iasă din tiparul USL de promovare a nepotismului, își susține soția ca și candidat pentru colegiul 9.
Discursurile au fost lipsite de substanță, aceleași acuzații cu care suntem obișnuiți de 20 de ani cu ”greaua moștenire”, aceleași promisiuni fără acoperire în realitate, aceeași ofertă superficială și, în rest, niciun pic de sclipire.
Au avut loc spectacolele de rigoare, pentru a atrage susținători, fiind invitate trei formații de muzică populară dintre care una cu copii, iar, costurile, în mod surpinzător au fost neevidențiate.
Finalul, desigur a fost în stilul promovat de Marian Vanghelie, un mare festin. Cu mic și cu mare s-au desplasat la o unitate alimentară obscură din localitate, pentru a servi mititei și bere.
Ulterior, pe surse, persoanele de vârsta a treia nu mai conteneau cu laudele la adresa mâncării care, calitativ a fost îndoielnică, iar cantitativ, nesatisfăcătoare.
Concluzia? Roata tot roată merge, primești ceea ce oferi, iar probabil USL-ul va primi voturile în funcție de cât de pline au fost burțile susținătorilor.





2 comentarii:

  1. sincer mi-e scarba de toti politicieni astia din Romania. Numai promisiuni in campanii si dupa ce sunt alesi nu se mai aude nimic...

    RăspundețiȘtergere