miercuri, 28 septembrie 2011

Uragan.

Promit ca dacă sufletul meu ar fi un uragan, ar distruge cel puțin jumătate din planetă.



>Poza

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Septembrie.


Mi-aș dori să uit că e septembrie...

luni, 12 septembrie 2011

A început şcoala.


Un nou început de an şcolar... aceeaşi festivitate care nu mi se pare decât o mare pierdere de timp... O căldură insuportabilă şi discursuri plictisitoare. Apoi prima oră de dirigenţie din acest început de an şcolar.

Ce pot zice? Succes tuturor, în special celor care sunt a12-a şi fără niciun pic de tragere de inimă, aşa ca mine. :)

Pur şi simplu gândul la un nou an şcolar, cu 928392 de teme, cu aceeaşi profi stresanţi şi cu mai multe aşteptări din partea celorlalţi, mi se strânge stomacul. O mulţime de reguli schimbate de pe o zi pe alta. Aceeaşi uniforma dezgustătoare...

Ce să mai ceri?

Şiii... cum a fost prima ta zi de şcoala?


poza

miercuri, 7 septembrie 2011

Cum să te desparți de o fată.


Azi, un prieten m-a rugat să îi spun o metodă drăguță de a se despărți de o fată. Așa că i-am spus că depinde de fată. Atunci a zis: ”ok...zi o metodă drăguță să mă despart de tine”.

Nu știu altele cum sunt, dar eu apreciez sinceritatea. Dacă vrei să te desparți de mine bine, fă-o, ai tot dreptul, dar măcar ai curajul și bunul simț să îmi spui în față și să îmi zici și motivul, oricare ar fi acela. Te-ai săturat de mine, ți-ai găsit alta, ai realizat că ești gay, nu are importanță!

După părerea mea, aceasta e o metodă mult mai bună decât un sms expediat rapid ”relația noastră nu mai merge, vreau să ne despărțim, îmi pare rău.” Acest lucru nu va atrage după sine decât multă suferință, îndoială și timp pierdut în căutarea unui răspuns.

Nu mai bine e totul scurt și la obiect fără vărsare de sânge?

Și de asemenea i-am spus, că deși o fată nu ar recunoaște niciodată, este destul de... liniștitoare ideea cu ”sper să rămânem prieteni”. Așa, într-un mod surprinzător, alină din când în când gândul că dacă te sună o dată pe lună să îți audă vocea, nu îi va fi teamă că nu vei răspunde.

În orice caz, amicul meu a ajuns la cea mai telenovelistică soluție: ”am nevoie de un pic de timp pentru mine”.

Și, după cum zicea și el ”știu...sunt muza ta, toate alea”. Mersi :*


Pentru cei care nu înțeleg în totalitate articolul fiindcă nu îl citesc atent. Un amic, m-a rugat să îi spun cum să se despartă de prietena lui și așa am ajuns să scriu acest post. :)


poza

duminică, 4 septembrie 2011

Telefoane.


Mă scot din sărite oamenii aceea care, chiar dacă nu au ceva important să îți comunice, dacă nu le răspunzi la telefon, te sună de 94389843 de ori. Nu se gândesc că poate ești ocupat în momentu acela, ești la baie, ești la o conferință de presă cu 15 ambasadori sau pur și simplu nu ai chef să vorbești cu ei în clipa aia. Deci de aia apare pe telefon apeluri pierdute. Ca să poată fi sunați înapoi. Vaaaaai, ce stresanți!


Poza